В периода между 21 май и 20 юни Слънцето се

...
В периода между 21 май и 20 юни Слънцето се
Коментари Харесай

Сезонът на Близнаците е тук! Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

В интервала сред 21 май и 20 юни Слънцето се намира в Близнаци и това е идеалното време да се концентрирайте върху заниманието. След като си дадете по този начин нужната отмора, хубавите мигове сами ще се случат. Ще се почувствате по-спокойни и ще се заобиколите с безгрижни хора, които изкарват радостната ви страна.

Ще захвърлите част от багажа, който сте мъкнали прекомерно дълго, без значение дали става въпрос за някогашни проблеми, контузии от детството, проблеми с другари – каквото и да е.
 Седмичен хороскоп за 20 - 26 май  Седмичен хороскоп за 20 - 26 май  Седмичен хороскоп за 20 - 26 май  Седмичен хороскоп за 20 - 26 май
Като цяло сезонът на Близнаците ще насърчи всяка зодия да излиза с другари и да живее, а Близнаците и Стрелците ще почувстват най-вече въздействието на този сезон.

Очаквайте това време да ви послужи като солидно увещание за това какъв брой би трябвало да се отпуснете. Ще се осмелите да излизате повече, да се мотаете с другари, които не сте виждали от известно време, и като цяло да празнувате всички страхотни неща, които животът може да предложи. Поддържането на тази позитивна сила в мозъка ви ще ви помогне да се възползвате оптимално от специфичните моменти отсега нататък.
 10 обстоятелството за зодия Близнаци  10 обстоятелството за зодия Близнаци  10 обстоятелството за зодия Близнаци  10 обстоятелството за зодия Близнаци
Да научите, че не (винаги) би трябвало да се тормозите за дребните неща и може би даже ще намалите упованията към себе си и ще се почувствате по-спокойни.

Близнаците се ръководят от Меркурий - най-умната планета. Без значение от личния ви зодиакален знак, сезонът на Близнаци е време, когато вашата интелектуална страна става ясно. Използвате мозъка си, а не сърцето си, с цел да взимате множеството от решенията си. Това е страховит миг да изпратите значими известия и да започнете значими диалози, тъй като е по-малко евентуално възприятията ви да ви объркат.
 Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024  Хороскопът за МАЙ 2024
Вижте в нашата изложба какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците:
 Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците  Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците  Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците  Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Близнаците
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР