Казанлък. Седмицата на бащата, която ще се проведе в дните

...
Казанлък. Седмицата на бащата, която ще се проведе в дните
Коментари Харесай

Стара Загора: Библиотека „Искра“ в Казанлък организира изложба и фотостена, посветени на седмицата на бащата

Казанлък. Седмицата на бащата, която ще се организира в дните от 6 до 11 ноември, ще бъде маркирана от Общинска библиотека „ Искра “ в Казанлък с редица събития, обединени от мотото „ Най-отговорното развлечение и най-забавната отговорност “. Това сподели за Радио „ Фокус “ шефът на библиотеката Анна Кожухарова. Тя добави, че задачата на библиотека " Искра " е посредством разнообразни форми на активност и контакт с децата и родителите да насочи вниманието върху значимостта на бащината роля за пълноценното развиване на детето.
Една от самодейностите е фотостена „ Аз и баща “. Всяко дете или татко може да занесе през цялата седмица от 6 до 11 ноември фотоси, на които децата се забавляват, четат, учат или пътешестват със своите обичани бащи, с които ще бъде завършена специфична фотоизложба.
Друга самодейност е галерия от детски рисунки " Супер силата на баща ". Детските рисунки ще се основат по време на специфични креативен работилници в интервала от 6 до 11 ноември. Изложбата ще бъде открита на 11 ноември от 11.00 часа в Детско-юношеския отдел на библиотеката, когато ще се състои и срещата с татковци, дейни покровители на детското четене.
В Седмицата на бащата библиотеката в Казанлък ще записва гратис нови читатели на Детския отдел. „ Всеки татко, довел своите дребни наследници в библиотеката от 6 до 11 ноември, ще спомогне за превръщането на децата си в дейни читатели “, сподели Кожухарова.
Организатори на самодейностите в Седмицата на бащата са Община Казанлък и общинска библиотека „ Искра “. В народен мащаб Седмицата на бащата ще протече под надслова „ Истинският мъж знае по какъв начин да бъде татко “.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР