Жена търси съвет, след като призна, че не може да

...
Жена търси съвет, след като призна, че не може да
Коментари Харесай

`Не мога да произнасям името на гаджето си - избягвах да го казвам в продължение на 6 месеца`

Жена търси съвет, откакто призна, че не може да произнесе името на гаджето си - и въобще заобикаля да го споделя за шест месеца.

В изповед в Reddit французойката споделя, че името на нейния другар е „ много постоянно срещано “ на британски и испански – само че защото те не са нейният роден език, тя се бори да произнася вярно звука „ R “.. Но в този момент, откакто се срещаше в продължение на шест месеца, тя не знае по какъв начин да го разиска с него и се смущава от цялата обстановка.

Тя сподели: „ Просто не мога да хвърля моите Rs като него и приятелите му хвърлят Rs, когато произнасят името му. Не желая да назовавам името му по британски метод, защото той наподобява избира, когато хората употребяват испанското наречие, само че толкоз се опасявам да го избия и да го отчайвам, че Предпочитам да не го споделям. Мисля, че той стартира да вижда, тъй като ме попита по кое време за финален път съм го нарекла по името му. " преди дни' Само тези с висок коефициент на просветеност могат да виждат изгубената ш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР