Като типичен колекционер Цуни решил да се пробва и при

...
Като типичен колекционер Цуни решил да се пробва и при
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Пребиха И Изнасилиха Брутално Най-Известната Българска Тв Звезда В Тоалетната На Чалготека! Насилникът Е Самият

Като характерен колекционер Цуни решил да се опитва и при Русата Златка. Той не спирал да й написа известие с недвусмислени предложения да се видят. Историята мълчи дали тя му е отвърнала на есемесите, само че кореспонденцията била прихваната от Куката. Дни по-късно Камен проучил, че Цуни дружно с компания от правилни другари ще купонясват в известния тогава „ Син Сити ".

По традиция запазили ВИП сепаре, на което съквартирантът се настанил най-удобно и почнал да се оглежда за нови бройки. Внезапно обаче в заведението нахълтал Камен Куката в компанията на няколко здравеняка и Златка Райкова. Той непосредствено хванал за яката Цуни и го помъкнал към ВИП тоалетната на заведението. Последвали унизителни подиуми, които дори не са разказване. Младият баровец бил порядъчно ступан, а на финала Куката решил да сложи черешката на тортата.

„ Абе, на теб нали ти викат Цуни? Хайде в този момент да си оправдаеш прякора, вземи да ми цунеш оная работа “, отсякъл Камен. След това разкопчал панталона си, извадил члена и го натикал в устата на мераклията на Златка Райкова. През това време негов другар снимал с телефон насилието. Разреван и оцапан с кръв, Цуни бил застрашен, че позорното видео клипче ще бъде публикувано в интернет, в случай че не си заплати. Така Цуни бил принуден да заплати „ санкция “ от 20 бона за това, че задявал Русата Златка. В светските среди в столицата се разяснява, че мнозина са виждали тези фрагменти.

„ Ей, този се прави на огромен плейбой, но си заплати 20 бона, с цел да ми направи св*рка “, обичал да се хвали Куката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР