Катето Евро се върна в младостта си, а повод за

...
Катето Евро се върна в младостта си, а повод за
Коментари Харесай

Машина на времето: Вижте Катето Евро в първи клас, призна си...

Катето Евро се върна в младостта си, а мотив за това й даде внучката й Катерина, която на следващия ден ще бъде първокласничка. Актрисата призна нещо, което развълнува всички, а сме сигурни, че е повлияло прочувствено даже и на сина й Сашо Кадиев.

Освен умилителното самопризнание, което предизвика мнения под поста й, тв водещата не пропусна да извади от архива и любопитни фрагменти от детските си години. Сравнението сред нея и внучка й е просто неизбежно.

" Първокласничката Катерина Илиева, soon to be Катето Евро! Винаги съм желала да бъда актриса, още на 7 година го знаех! И в случай че за множеството деца по този начин наподобява фотографията „ Аз съм към този момент образован “, за мен това е фотографията и погледът „ Аз знам, че ще стана актриса “.

Днес, няколко години по-късно, бленувам и моята Кати, която в този момент ще е първи клас, да има същия шанс да сбъдне фантазиите си и да стане такава каквато желае! Коя ли баба не мечтае за това! Съдейки по Сашко, който е моята горделивост, знам, че и Кати няма да ни разочарова!

А в това време нея я приготвяме интензивно за първия образователен ден, тъй като положителното обучение е номер 1 фактор за триумф! Традиционно и тази година в @lidlbulgaria има всичко належащо за учениците – тетрадки, писалки, раници, и изобщо голям подбор на всичко, което сте се сетили или не сте се сетили, че им би трябвало през образователната година ", написа Катето Евро в обществените мрежи, написа show.blitz.bg,







Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР