Картофите са един от най-често използваните хранителни продукти. Включваме ги

...
Картофите са един от най-често използваните хранителни продукти. Включваме ги
Коментари Харесай

Няма да повярвате, но сокът от картоф наистина помага за това

Картофите са един от най-често употребяваните хранителни артикули. Включваме ги в редица ястия – пържени, печени, варени, на яхния, соте и доста други. Винаги се получават извънредно апетитни и на драго сърце ги похапваме. Дали обаче в миналото сте се замисляли, че сокът от този зарзават също може да е доста потребен, стига да знаем по какъв начин вярно да го използваме.
За какво е потребен сокът от картофи?
В сока от картофи се съдържат редица потребни витамини като А, В, С, желязо, фибри, калий, протеини и фибри. Ако решите да го смесите със сока от цитрусови плодове, изгодите ще са още по-големи.

Най-полезен е сокът от алените картофи. Не бива обаче зеленчукът да е засегнат. Нужна е и предварителна подготовка. Картофите би трябвало да се наквасен в примес от оцет и вода. След това се измиват под течаща вода и едвам тогава може да се изстиска сокът им.

Имайте поради обаче, че картофеният сок не е доста прелестен на усет, по тази причина ние ви предлагаме да го смесите със сок от моркови, който ще усъвършенства доста усета му.
Ето и защо е извънредно потребен сокът от картофи:
• Спомага за унищожаване на петната по кожата;

• Полезен е при слънчеви изгаряния, съумява да успокои кожата;

• По – мека и гладка кожа;

• Спомага за унищожаване на бръчките по лицето;

• Спомага за унищожаване на тъмните кръгове под очите;

• Избелва кожата;
Необичайни използва на картофи в семейството
На всички ни е ясно защо най-често се употребяват картофите – за готвене, като яктията с този артикул нормално са едни от най...

• Пречиства тялото от отрови.

Сокът може да се приема през устата, както и да бъде употребен като тоник за лицето. Независимо по какъв метод ще се възползвате от неговите свойства, сигурно ще извлечете редица изгоди.

Освен всичко останало, което споменахме досега, той работи удобно и на храносмилателната система. Твърди се, че с помощта на него се предотвратява образуването на камъните в пикочните пътища.

Ако желаете да се отървете от непотребните килограми, предлага се да го приемате заран преди закуска и вечер, няколко часа преди сън. Положителният резултат ще настъпи скоро.

Възползвайте се от картофеният сок, тъй като той е доста скъп!

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР