Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор

...
Д-р Николай Стоилов е назначен за временно изпълняващ длъжността директор
Коментари Харесай

Д-р Николай Стоилов оглавява УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ до конкурс

Д-р Николай Стоилов е назначен за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “, откакто досегашният шеф на лечебното заведение доктор Дечо Дечев отхвърли удължение на контракта му до провеждането на конкурс. Това оповестяват от пресцентъра на Здравното министерство.

Д-р Стоилов е част от екипа на Клиниката по ревматология към УМБАЛ „ Св. Иван Рилски " от 2011 година Той има магистратури по здравен мениджмънт и по оценка на здравни технологии с фармакоикономика.

Припомняме, че на 9 май Министерството на здравеопазването. В същия ден бяха оповестени и още два състезанието за управления на столични лечебни заведения - Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по ортопедия „ Проф. Бойчо Бойчев “ – София и Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по ендокринология „ Акад. Ив. Пенчев “.

Междувременно станаха ясни междинните резултати от състезанието за шеф на белодробната болница в Габрово. От тях се вижда, че единственият претендент за поста е актуалният шеф на болничното заведение доктор Иво Станчев. Той е минал сполучливо през първите два стадия на състезанието – инспекция на документите за сходство с условията, както и показване на идея за развиване на лечебното заведение. Остава третият, финален стадий – събеседване с комисия, след който, в случай че го премине сполучливо, доктор Станчев ще остане отпред на болничното заведение за още три години.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР