Капитанът на Хърватия Лука Модрич утре ще изведе тима срещу

...
Капитанът на Хърватия Лука Модрич утре ще изведе тима срещу
Коментари Харесай

Модрич разкри докога ще играе

Капитанът на Хърватия Лука Модрич на следващия ден ще изведе отбора против Нидерландия в първия полуфинал от Лигата на нациите. Неговата централизация е ориентирана точно към този мач, само че той за следващ път бе запитан какво ще е бъдещето му.

Договорът на 37-годишния халф с Реал Мадрид изтича на 30 юни. Той има предпочитание да остане на “Сантиаго Бернабеу ”, само че още няма сделка сред двете страни. Според мнозина съглашението е несъмнено, само че по този начин се говореше и за Карим Бензема, който в последна сметка напусна клуба. Модрич също има оферта от Саудитска Арабия, която е извънредно във връзка с финансовите параметри. “Концентриран съм върху националния тим. Относно Реал Мадрид доста пъти съм казвал какво желая и не желая да се дублирам. Мисълта ми е ориентирана към мача с Нидерландия. Когато всичко свърши, ще приказваме за бъдещето ми. Съжаляваме, че огромен състезател като Карим си потегли, само че всеки прави това, което има вяра, че е положително за него ”, показа Модрич.

След конференцията той бе запитан от публицист на " Радио Марка " дали да се сбогува с него или ще се видят още веднъж в Мадрид, на което Лука отговори: " Ще се забележим ". “Винаги се любувам да играя за националния тим. Това, че наближава краят на кариерата ми в него не е причина да ми носи по-голямо наслаждение. Наслаждавам се всеки пък, когато поставям екипа, на всяка подготовка. Докато се усещам по този начин и мога да оказвам помощ, няма причина да не съм тук ”, добави той.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР