Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена дъщеря на последния български цар Симеон

...
Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена дъщеря на последния български цар Симеон
Коментари Харесай

Признанието, което получи дъщерята на Симеон Сакскобурготски

Калина Сакскобурготска Гомес-Асебо, единствена щерка на последния български цар Симеон Сакскобурготски, изживява страховит миг във всички аспекти. Щастлива в фамилния си живот, дружно със брачна половинка си Китин Муньос и техния наследник Симеон Хасан, нейният график е цялостен с доста обогатяващи проекти и планове, от които тя се вълнува.
 Мафалда Сакскобургготска, Марк Абуслейман и новианта за годежа на княгинята
Голямата вест на Мафалда Сакскобургготска

Царската внучка подхваща значима стъпка в живота си

Една от главните аргументи, заради които дъщерята на българския цар Симеон и Маргарита Гомес-Асебо е в новините в последно време, е че стана първата принцеса, която влезе в влиятелния The Explorers Club. Това е организация, основана през 1904 година в Ню Йорк, като място за срещи на откриватели и учени, част от която става и нейният брачен партньор, откривателят Китин Муньос, преди съвсем 30 години.

" Сега ще можем да приготвяме планове дружно с The Explorers Club, да даваме подтик на начинания като пътуването до Антарктида или да разпространяваме " Живото завещание на България ", споделя Калина преди испанското издание Mujer Hoy. Тя чества и назначението си за президент на фондация " Български малтийски медал ", ново самопризнание и отговорност, за които е доста удовлетворена.

За да получи достъп до The Explorers Club, принцеса Калина е разчитала на поддръжката на астронавта Ричард Гeриът и брачната половинка му Летисия, която е консултант по защитата на Джо Байдън и сътрудник на Илон Мъск. За постигането на това достижение са взети поради доста фактори, като да вземем за пример 15-годишното общуване на княгиня Калина с племена от Сахара и основаването на фестивал на сахарските племена, който в последна сметка е разгласен за нематериално завещание от ЮНЕСКО.

Пред изданието княгиня Калина споделя още, че дължи пристрастеността си към проучването на своя татко цар Симеон II, с който е ходила на доста планински излети в детството си: " Имам доста благи мемоари от детството и младостта ми, от тези излети със фамилията ми съм научила доста за природата, те несъмнено са белязали живота ми ".
 Снимка 624307

Освен това Калина Сакскобурготска споделя и за връзките със брачна половинка си, като не крие, че с изключение на прочувствената им връзка като двойка, двамата споделят извънредно доста общи ползи. Заедно те възнамеряват пътешестване до Антарктида, като признава, че приготвят тази експедиция с доста възторг и страст.
 Мириам Унгрия, Гази Бин Мохамед и новината за сватбата на някогашната снаха на Симеон Сакскубурготски
Снахата на Симеон Сакскубурготски, която стана йорданска принцеса

Вдовицата на княз Кардам към този момент има нов брачен партньор до себе си

" Трябваше да тръгнем при започване на годината, с първия български боен научно-изследователски транспортен съд " Св.св. Кирил и Методий ", само че професор Пимпирев, шефът на Българския антарктически институт, трябваше да бъде опериран единствено няколко дни по-рано, по тази причина му споделих, че Антарктида може да изчака, ще отидем дружно. "

Княгинята също по този начин работи отдавна върху книгата си за България, за която не издава доста детайлности, а сбито дава отговор: " България постоянно изненадва ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР