Какво ли не правим в пристъпи на депресия и отчаяние?!

...
Какво ли не правим в пристъпи на депресия и отчаяние?!
Коментари Харесай

След Камелия: И Андреа си смени лицето, отчаяна от Кобрата!

Какво ли не вършим в пристъпи на меланхолия и обезсърчение?! Особено в случай че са свързани с индивида, който сме обичали до лудост, а той към този момент е с друг/а... Обикновено дамите търсят образна смяна, която най-често е обвързвана с косата и прическата. Някои обаче прибягват до по-крути меки като една от тях е Андреа.

Чалгарката меко казано шокира мрежата нощес като се появи с лице, което няма нищо общо с нейното. Да, привикнали сме да я виждаме " размазана от фотошоп ", с който от дълго време се пробва да прикрие тлъстините си. Виждали сме я да смъква и години от физиономията си, като се е докарвала надали не на тийнейджърка...



Днес обаче мнозина допуснаха, че певачката е лягала под ножа, следвайки стъпките на Камелия. Носът на Андреа е ужасно изтънен и по-малък, за сметка на голямата уста, която е станала тройна. А за брадичката да не приказваме - толкоз е изтънена и смалена, че лицето й наподобява нереално.

Все отново почитатели се надяват Теодора Андреева още веднъж да се оляла с филтрите в телефона си, тъй като в случай че се е подложила на пластична хирургия, ще има да си бие главата в стената.

" Ако правилно са я рязали, то са я докарали на маймуна и би трябвало да съди хирурга. Че тя на нищо не мяза, бе! Нито чертите са нейни, нито излъчването... по този начин де, в случай че има въобще някакво лъчение тая ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР