Какво да направим - да изнесем депутатите от опозицията ли?

...
Какво да направим - да изнесем депутатите от опозицията ли?
Коментари Харесай

МВР не подсигурило района с чумата, защото трябвало да се моли на БСП

Какво да създадем - да изнесем депутатите от опозицията ли? Така вътрешният министър Валентин Радев се оправда в предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия по въпроса с решението да бъде спряна " за малко " евтаназията на дребни преживни животни.

Радев изглеждаше трагикомична картинка, откакто категорично го попитаха по какъв начин по този начин Министерство на вътрешните работи не може да обезпечи реда в зони, които се смятат за рискови . Той беше категорично запитан дали има вяра, че има чума и че се вземат нужните ограничения, на което отговори утвърдително . Последва мигновено въпросът за какво тогава не се вземат въпросните ограничения и Радев потърси избавление в митингите в Община Болярово, водени от депутати на Българска социалистическа партия и отпред с водача на социалистите Корнелия Нинова. По думите му, служителите на реда не можели да изгонят просто по този начин народни представители и по тази причина на следващия ден, 20 юли, той персонално щял да отиде в Народното събрание и да моли за политическата поддръжка на всички партии там .
!
Така си ни споделили ветеринарите, вършим каквото ни кажат - стопираме 100%, стопираме 50% - по този метод Министерство на вътрешните работи министърът се оправда, че контролът на местата, където БАБХ предизвестява за съществуване на болест, не е подобен, че да не се появяват външни хора - депутати или протестиращи. " Каквото ни кажат докторите, това вършим - в случай че на следващия ден ни кажат 100%, пиле няма да прехвръкне ", безусловно се закле Радев.
Комуникацията очевидно не беше наред, пробвам се да извиня сътрудниците от Министерство на земеделието и храните, за пръв път има такава обстановка, продължи Радев с оправданията за какво Министерство на вътрешните работи не е затворило местата, където страната твърди, че има чума по дребните преживни животни.
Добър въпрос, има разнообразни хипотези, всичко е допустимо - по този начин Радев отговори на запитване по какъв начин е пристигнала болестта в България. " Докторите споделиха " ние не си представяме да мине животно (бел. ред. - през граничната ограда). Надяваме се, че ще открием повода ", добави той, без да излиза наяве откъде-накъде ветеринарите би трябвало да дават преценка за сигурността на преградното оборудване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР