Както се очакваше смъртта на Кралица Елизабет Втора не е

...
Както се очакваше смъртта на Кралица Елизабет Втора не е
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора е починала по-рано от обявеното пред света

Както се очакваше гибелта на Кралица Елизабет Втора не е оповестена на мига, а няколко часа по-късно.

Кралица Елизабет II не е умряла, когато е оповестено на обществеността. Новият английски министър-председател Лиз Тръс е била осведомена за гибелта на кралицата в 16:30 ч., заяви формалният представител на премиера, съобщи Евроком.

На новия министър председател Лиз Тръс е казано, че кралицата е умряла два часа преди светът да разбере. Г-жа Тръс е била осведомена за гибелта на кралицата в 16:30 часа, сподели формалният представител на министър-председателя, откакто новината за гибелта на кралица Елизабет беше споделена с нея от секретаря на кабинета Саймън Кейс.

След 17 часа няколко коли, в това число Range Rover, ръководен от принц Уилям, с принц Андрю на пътническата седалка и принц Едуард и София откъм гърба, дойдоха в Балморал. Всичко това се случи след съвещание в Народното събрание, на което депутатите изглеждаха доста разтърсени.

По време на оповестяването на закона за енергетиката от премиера Тръс, Надим Захави влезе в залата и се приближи до министър-председателя и й даде известие, след което се отдръпна. Председателят на Народното събрание сподели: „ Знам, че приказвам от името на цялата Камара, когато споделям, че изпращаме нашите най-хубави пожелания на Нейно Величество Кралицата и че тя и кралското семейство са в нашите мисли и молебствия в този миг. “

След това новината беше обявена на нацията в 18:31 ч.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР