кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е

...
кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е
Коментари Харесай

Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

“В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има късмет за бъдещето на нашите деца! ”, този коментар във Facebook провокира същински възторг измежду почитателите на “Игри на волята ”. Автор на репликата е експертът по строителство Самуил Симеонов, който реализира всеобщо утвърждение с реакцията на събитията на в най-гледаното риалити в българския ефир.



Дори и бърз обзор на мненията в страницата на предаването във Facebook ясно демонстрират, че болшинството от феновете са на страната на Мартин Елвиса в идния конфликт сред него и оцеляващата като по знамение Виолета.

Основният претекст за тази поддръжка, несъмнено, е физическото положение на финалистката. Влаченето на Виолета по арената към този момент нервира от ден на ден фенове, които гледат предаването главно поради борбите, а не поради интригите.



Обясненията на Вили, че всичко, което прави е с цел да може щерка ѝ Дени да стигне допустимо най-близо до първото място, не се одобряват за достоверни. От зрителските мнения проличава, че хората виждат в нея една злобна жена, поради която “Игрите ” се разделиха с много почтени участници и участнички. Декларациите на Виолета от по-ранния стадий на предаването, че задачата ѝ е била женски край, просто не звучат правдиво.

“Миналата година имаше повече дами на финала и нямаше проблеми с трасето нито една. Да си отпътува ”, отбелязва една от фенките на предаването.



Колкото до Мартин, неговата позиция на единак измежду финалистите му носи мощни благосклонности измежду феновете. Обидите против него, които сипят Виолета и към този момент компрометиралия се Краси Дунев, единствено ускоряват съчувствието на хората към милионера.



“Мартин е наясно, че няма по какъв начин да завоюва, той просто се забавлява с комплексите на останалите ”, отбелязва един от коментиращите. Други пък са безапелационни – в случай че може и двамата най-големи интриганти да си тръгнат дружно, ще е най-добре.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР