Кадри подкаст КадиевАни Владимирова е психологът, който избира много от

...
Кадри подкаст КадиевАни Владимирова е психологът, който избира много от
Коментари Харесай

Ани Владимирова: Гледате това, което продуцентите искат да видите

Кадри подкаст Кадиев

Ани Владимирова е психологът, който избира доста от участниците в другите риалити формати в България. Пред Сашо Кадиев тя описа по какъв начин дефинира кой къде му е мястото и дали ще донесе упования интерес съгласно продуцентите.

Риалити формата дава чувство за съгласуваност с този, който наблюдаваш. Хората са доста самотни, затворени в кутийките на блока си и имат потребност да са част от някаква социална активност. Зрителите научават това, което желае продуцента. Няма постановка в тези формати, просто ще излъчат това, което считат за скъпо и значимо, тъй като то е доста дълго.


`); break case width
За тези, които пък се впускат в това премеждие да вземат участие някъде общо взето е да се „ покажат по тв приемника “ съгласно психоложката.

Най-честата причина да се записват на кастинги за това или това е нарцистичната. Заради шоуто, страстта, желаят да изживеят нещо. Нахъсват се до момента в който следят челен сезон да вземем за пример и си споделя: „ Сега в случай че аз бях там, на негово място “ и стартират в действителност да се виждат там.

Основното при избор на участници е оптимално да отвориш ветрилото, да се припознаят повече хора. Има си условия за всеки тип риалити формат. Но края им се вижда към този момент, пренаситиха се хората, омръзна им да гледат повтарящи се сюжети.

Но описа за нещо друго, което се задава. Това е новото риалити „ Островът на 100-те гривни “.

За разлика от досегашните, които сме гледали, тук има доста повече обществена игра. Ще отрази обществената динамичност, направено е по напълно други правила от познатите до момента. Няма да се натъртва на силови умения или кой знае какъв брой знаещи, по-скоро по какъв начин поддържат връзка. От това ще зависи триумфът им.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР