Кадри Нова ТВТази вечер е грандиозният финал на забавното шоу

...
Кадри Нова ТВТази вечер е грандиозният финал на забавното шоу
Коментари Харесай

Грандиозният финал на Капките под режисурата на Рафи Бохосян

Кадри Нова ТВ

Тази вечер е грандиозният край на занимателното шоу „ Като две капки вода “. Както знаем той ще се реализира в „ Зала София “ пред погледа на хиляди фенове, които изкупиха билетите безусловно за часове. Залата ще е претъпкана, а екипа интензивно се приготвя за това събитие. Шеф на всичкото това оказа се е Рафи Бохосян.

Аз за пръв път ще съм режисьор на край на „ Като две капки вода “, също така ще съм и нещо друго…  В предаването „ Събуди се “ по Нова тв музикантът загатна, че няма да е единствено режисьор, само че и най-вероятно той самият ще има осъществяване или ще направи реплика.

Подготовката за този край е изключителна. Хората подсъзнателно знаеха, че някой ден това ще се случи и ние направихме това, което се очакваше от нас. „ Като две капки вода “ е може би единственото предаване, което може да направи този край на „ Арена София “. А това, което феновете ще видят, ще бъде същинско събитие за България и за страната ни. Ще имаме постановъчна подготовка до късно, приготвяме се, а участниците се вълнуват извънредно доста и са подготвили невероятни осъществявания. Така че шоуто е гарантирано„, безапелационен е Рафи.
`); break case width


За мен „ Като две капки вода “ е задача да забавлява хората, да прави животът им по-хубав. Това е единственото предаване, което реализира тази цел с лекост, с добрина, позитивизъм и доста усмивки. В това е силата и магията му.

От предаването още веднъж приканиха за акуратност на феновете закупили билети за шоуто. Вратите отварят в 17,30 часа и тъкмо в 19,30 ще бъдат затворени и закъснели няма да се позволяват. Всичко това се прави поради синхронизацията на шоуто с телевизионното лъчение, защото всичко ще е онлайн.

Огромно количество труд е основаването на всичко това и един млад режисьор като Рафи ще може да покаже по какъв начин се оправя с грандиозна задача като организацията на това събитие.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР