Кадри: бТВРентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в Стани

...
Кадри: бТВРентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в Стани
Коментари Харесай

Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „ Стани богат “, само че последния въпрос, който му бе заложен от Ники Кънчев заради доста полемики.

За 2000 лв. Павел бе запитан: „ Коя легенда на Формула 1 основава нискотарифна самолетна компания, до момента в който е настоящ водач “? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники Лауда и Жак Вилньов.


`); break case width
Тук играчът клонеше към Лауда, само че не бе сигурен и събра храброст да го уточни, откакто изиска „ 50:50 “ и компютърът остави Ники и Шумахер в играта.

Въпросът за 3000 лв. бе: „ Кой популярен създател е част от екипа на кино лентата на Алфред Хичкок от 1942 година „ Омагьосаният “? – Пабло Пикасо, Салвадор Дали, Ърнест Хемингуей и Чарли Чаплин.



Участникът се обади на Николай Петков от София, само че приятелят му остана безгласен, и това наложи на помощ от публиката да се притече Стефан Стоянов.

Последният обаче посочи, че е на „ ти “ с филмите след 1982 година и поради това не знае правилния отговор.
В последна сметка Павел не посмя да рискува и постъпи вярно, защото отвън играта маркира Чаплин, само че се оказа, че във кино лентата взе участие Дали.



Така Антонов си потегли с 2000 лв., само че по-интересното се случи след това, откакто почитател на телевизионната игра по бТВ разкри, че е позволена огромна неточност от сценаристите.

В страницата на играта във Facebook той написа, че премиерата на „ Омагьосаният “ е през 1945 година и се оказа прав.

Този въпрос докара и до дискусия сред двама консуматори.

Въпросът за Хичкок напряко си беше изритване. Нямаше особена логичност, като се изключи че Дали е чудноват и екстравагантен, съобщи единият от тях.

А съгласно мен единствено двамата се „ връзват “, точно тъй като и Хичкок е чудноват, изключително що се отнася до филмите му, изрази мнение другият.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР