Кадри Нова ТВПанайот Панайотов споделя, че е взел решението да

...
Кадри Нова ТВПанайот Панайотов споделя, че е взел решението да
Коментари Харесай

Панайот Панайотов за Капките: На моменти не справях добре

Кадри Нова ТВ

Панайот Панайотов споделя, че е взел решението да взе участие в шоуто за фалшификати на момента и не се е колебал нито за момент.

Приех незабавно. Ще ви издам и една своя фамилна загадка – без благословията на госпожа Панайотова нямаше да се случат нещата, майтапи се изпълнителят и добавя, че цени високо нейната вътрешен глас.

Предстои участниците да се преобразят в своя 12-ти облик за огромния край на „ Като две капки вода “, който ще се състои в зала „ Арена София “.
`); break case width
Старах се доста за облиците си, само че не постоянно се получаваше. Човек би трябвало да приема и неуспехите като част от пътя. Пях на четири езика по време на преобразяванията си в шоуто. Но и в свои концерти имам репертоар с тези езици – сърбохърватски, италиански, британски и гръцки. От тях единствено гръцкият ми беше за сефте, само че няма невъзможни неща. Един актьор би трябвало да умее всичко. Всеки от нас се стреми да не наподобява комичен в очите на феновете. А главната цел е да бъдеш заслужен.



Някои неща не се получиха, най-много женския облик на Тина Търнър. Старах се, само че не постоянно се получава. Човек дрябва да приема и неуспехите като част от пътя.

Панайот Панайотов се харесва най-вече в облика на Миг Джагър.

Зад сцената е безпорядък, всеки се е вглъбил в облика си, малко е натоварващо, показа още той.

Разказва още, че стартира да пее още като възпитаник и то безконечните евръгрийни и признава, че желае да завоюва „ Капките “. Тази година изпълнителят има и персонален празник – отбелязва 40 години благополучен брак със брачната половинка си.



Казвали са ми, че самият аз съм сложен за подражаване. Не знам за какво е по този начин, моите песни са купонджийски и за необятната публика. За мен ще бъде чест и наслаждение някой да ме имитира. Нека феновете да не не помнят, че на финала на „ Капките “ ще изпея Pretty Woman особено за дамите, тъй като във всяка жена има нещо магично, безапелационен е той.

Очакваме довечера неговото показване, както и на останалите участници.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР