кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси

...
кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси
Коментари Харесай

Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова

Три са най-обсъжданите излъчвания в българския ефир през този сезон – „ Игри на волята “, „ Фермата “ и „ Мастършеф “. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, сред продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни надпревари с включиха носителки на купата Мис България.

Те бяха доста разнообразни, само че имаха една обща цел – да покажат, че победителките в състезанията за хубост имат нещо доста повече от чудесна осанка. Така те се захванаха да демонстрират темперамент, умения, воля, здрави нерви, устойчивост и достолепие. Какъв беше резултатът?
Теодора Мудева стана душата на Амазонките


Мис България 2018 Теодора Мудева се впусна в изтощителната конкуренция в „ Игри на волята “, като разчиташе на поддръжката на половинката си Румен Радев. Разделени през цялото време, и двамата минаха през кошмарните условия на Дивата река и Чистилището. Докато се съберат, феновете към този момент бяха отсъдили, че Мудева се държи по-мъжки от много травматизирания Румен.



Освен изненадващо положителното си показване на арената, тя впечатли хората и като единствена амазонка, която съумя да се разбере с чепатия Гатьо. При завръщането на половинката ѝ в играта обаче Мудева отстъпи лидерската роля на Румен, което може би беше неточност. Точно тази постъпка разочарова ненапълно феновете, които бяха почнали доста да я харесват като състезател.
Лора Асенова стана „ главното ядене “ в последния „ Мастършеф “


Флиртът сред началник Кустев и Мис България Вселена 2019 Лора Асенова ще е нещото, с което ще се запомни този сезон на „ Мастършеф “. Хубавицата от Бяла Слатина май по този начин и не съумя да убеди никого, че силата ѝ е готвенето на високо равнище.



Скандалът със фотографията ѝ със статуетката на спечелилия в леглото ѝ още не е отшумял, а репутацията на предаването е мощно разтърсена от съмнения, че пътят на Лора е бил ловко нагласен. Тя обаче е задоволително интелигентна, с цел да знае, че няма неприятна реклама и евентуално занапред ще кове още по-ярка кариера, на инат на злобарите.
Зрителите желаят да гледат още и още Нанси Карабойчева


Последният сезон на „ Фермата “ може да бъде подложен на критика за доста неща, само че  включването на Нанси Карабойчева-Димитрова в предаването не е от тях. Мис България 2013 събра цялата благосклонност на феновете.



Съчувствието за тежката травма се трансформира във удивление от нейната реакция на болката и желанието ѝ до дъно да е потребна на тима си. При гостуванията си в други излъчвания около „ Фермата “ тя затвърди усещането, че има доста бърз разум и има доста какво да каже на феновете. След като пристигна като седмичен коментатор в „ Преди обед “ мнозина разясниха, че bTV би трябвало да по-често да канят Нанси, а за какво да не ѝ намерят непрекъснато място в програмата си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР