кадри bTV, YouTube/НадкастКраят на Ергенът наближава и почти всичко е

...
кадри bTV, YouTube/НадкастКраят на Ергенът наближава и почти всичко е
Коментари Харесай

Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Краят на „ Ергенът ” наближава и съвсем всичко е ясно. Като да вземем за пример, че основният воин Алек Младенов харесва русокоски, защото и трите финалистки са руси. И в случай че множеството неща към „ ергенките ” са ясни, към него продължава да витае тайнственост.



Главният въпрос, който продължава да няма явен отговор е, какво е предиздвикало самия Алек да стане част от сантименталното риалите. На обяснението, че той е там да откри бъдещата си жена, която да му роди 6 деца, никой не има вяра. Очевидно той не е там и с цел да даде подтик на кариерата си, както предходните двама ергени.
`); break case width
Най-правдоподобното пояснение досега пристигна от две от участничките, които към този момент отпаднаха, а бяха считани за фаворитки – Валерия и Екатерина. Първата се появи в подкаста „ Надкаст ”, само че очевидно беше довела и приятелката си от шоуто, която няколко пъти се обади зад кадър.



В предаването предавано в YouTube Валерия повтори, че си е тръгнала разочарована от „ Ергенът ”, тъй като Алек се опитвал да ѝ дава тенденция в живота. На въпрос дали тя е схванала, за какво той е станал основен воин в риалити шоу, тя съобщи, че няма пояснение.

„ Не го познавам. Може би познавам Алек, само че не познавам същинския Александър “, съобщи Валерия. В последна сметка отговорът даде Екатерина.



Алек Младенов е влезнал в „ Ергенът ” не по лична воля, а поради загубен бас. С кого тъкмо е бил облогът и за какво изискването е било той да стане третият Ерген, към този момент е тайнственост. Явно обаче Алек не е могъл да се отметне от баса и по този начин се трансформира в първенец по целувки в досегашната история на шоуто.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР