Хиляди кандидати за Universal Credit ще трябва да търсят повече

...
Хиляди кандидати за Universal Credit ще трябва да търсят повече
Коментари Харесай

DWP въвежда голямо разтърсване на Universal Credit, засягащо 180 000 души от днес

Хиляди претенденти за Universal Credit ще би трябвало да търсят повече работа или да усилят съществуващите си часове от през днешния ден след голяма смяна в разпоредбите за компенсации.

Съгласно разтърсването, тези, които желаят Универсален заем, в този момент ще би трябвало да работят 18 часа седмично при националната работна заплата от 15 часа на седмица. Това се равнява на £892 на месец. Ако работите по-малко от 18 часа, тогава ще се чака да търсите повече работа.

За двойки новият административен предел на приходите (AET) се покачва до 29 часа седмично, или еквивалент на облага от £1437 на месец. Министерството на труда и пенсиите (DWP) съобщи, че смяната на разпоредбите ще засегне 180 000 души. AET дефинира в коя „ работна група “ сте сложени. Ако печелите над ставката на AET, ще бъдете в „ леката “ работна група, което значи, че не сте задължени да търсите работа. Но в случай че печелите под ставката на AET, ще бъдете в „ интензивно търсене на работа “ и ще бъдете принудени да търсите повече работа, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР