кадри Нова телевизияИзвестната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна

...
кадри Нова телевизияИзвестната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна
Коментари Харесай

Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия

Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на връзките си в особено двойно изявление по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха феновете да си спомнят каква беше България през 90-те.

Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на именитото предаване „ Ку-ку “. Мадлен попаднала там инцидентно, само че срещата им се оказала съдбовна. „ Аз си го харесах, само че си траех ”, призна тя.


`); break case width
Нидал пък схванал, че бъдещата му обичана го разисква с други хора от „ Ку-ку ” в заведение. Негови другари стояли на прилежащата маса, без никой да знае и след това му предали всичко. PR специалистът призна, че първо харесал Мадлен външно, само че след това схванал, че е и интелигентна.



Действителността от 90-те и романтиката в връзките им се преплетоха в описа им. Той я завел да ядат леща в заведение до Сатиричния спектакъл. Тя пък си дала цялата стипендия да му купи маратонки, тъй като неговите безусловно се разпадали на краката му.

Семейство Алгафари признаха, че най-голямата им рецесия настъпила след време, когато и двамата имали съществени кариери, а към този момент и две деца.

„ Беше поради нейното патриархално образование. Предложих да наемем жена да ѝ оказва помощ в семейството и настъпи рецесия ”, описа Нидал.

„ Аз да не съм саката, другите по какъв начин се оправят ”, скарала се Мадлен.



Двамата разясниха, че даже и когато се карат, се назовават „ миличко ”. Стигне ли се до такава степен, да си споделят на име, значи нещата са станали прекомерно съществени.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР