Съпругата на възрастен мъж, който не е могъл да използва

...
Съпругата на възрастен мъж, който не е могъл да използва
Коментари Харесай

Възрастен мъж, хванат в капан в апартамента си, не е използвал тоалетна или душ от две години

Съпругата на възрастен мъж, който не е могъл да употребява душ или тоалетна в личния си дом, помоли съвета да настанете ги още веднъж, защото двойката е заседнала в лист на чакащи от години.

Колин Уилсън, на 76 години, остава в капан в жилището си на горния етаж, където стълбище, водещо до единствената баня, е прекомерно рисково за болногледачите, с цел да му оказват помощ да слезе. Колин, който страда от артрит на коленете и деменция, живее със брачната половинка си Патриша, 69, която има лични здравословни проблеми, тъй че не може да помогне. Сега Патриша упорства Съветът на Северен Ейршър да ги пренастани, защото подвижността на Колин продължава да се утежнява.

Преди да се разболее, Колин беше посветил професионалния си живот, с цел да оказва помощ на хората да се борят с несправедливостта като шеф на Бюрото за цивилен препоръки в Ървайн и център за безработни. Съкрусената му брачна половинка Патриша сподели пред Daily Record: „ Той има съдова деменция. Не може да написа повече, разбърква се и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР