Кадри БТВМного хора са пожелали да помогнат на Вики след

...
Кадри БТВМного хора са пожелали да помогнат на Вики след
Коментари Харесай

Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ

Много хора са поискали да оказват помощ на Вики след предаването „ Бригада нов дом “. Тя е в инвалидна количка от 18 години, само че макар тежката си орис е извънредно борбена и усмихната, както и нейната майка.

Вики има потребност да излиза на открито, нещо което е мъчно за фамилията и са поискали да ѝ оказват помощ да има нова електрическа количка.

Виктория живееше в дребна квартира в Пловдив дружно с майка си Гергана. Благодарение на помощта от „ Бригада нов дом “ към този момент живеят в преобразеното си жилище в дребния град Кричим.
`); break case width


Изцяло нова кухня. Откриха портал, който беше затворен сред тези две пространства, с цел да може Вики да излиза от стаята си към градината. Направиха от стаи, които се употребиха като служебни пространства и хранилища, студио за мен и стая за баба ѝ Венета, споделя Гергана.

Чувствам се прелестно. Тук мога да се движа по-свободно. Да си призная множеството време съм на компютъра. Гледам си анимация, играя видео игри, приказвам си с другари, споделя Виктория.

Свобода за придвижване й е давало колело, което оказва помощ на 18-годишното момиче да се движи безвредно без непозната помощ. Преди години обаче то е откраднато.

По принцип доста обичам да карам колело, само че остарялата триколка беше открадната, споделя Вики.



Бригадата, дружно с една организация „ Български щит “, подариха на Вики настоящето ѝ колело и го направиха розово, каквото беше първото. Точно в този миг е на ремонт за рационализиране, с цел да може по-добре да се оправя тя с него, изяснява майката Гергана.

Вики чака новото си колело, само че ще получи и количка, доста по-удобна за излизане и напредване из новия и дом.

Аз доста обичам да оказвам помощ на своите другари, споделя момичето. Давам им препоръки когато имат проблеми. Най-много обичам британски, тъй като от дребна го чувам около анимациите и от сестрите ми. Любимата ми дума е „ обич “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР