кадри bTV: Габи е неузнаваема след Ергена, Цитиридис не издържа

...
кадри bTV: Габи е неузнаваема след Ергена, Цитиридис не издържа
Коментари Харесай

Габи е неузнаваема след Ергена, Цитиридис не издържа

кадри bTV: Габи е неузнаваема след Ергена, Цитиридис не устоя и я пита за какво се е държала „ Като урод “ в шоуто

Изгонената от “Ергенът ” Габи и Николаос Цитиридис оповестиха, че към този момент са най-хубави приятелки. Водещият несъмнено съумя да влезе в синхрон с устатата инфлуенсърка, която подлуди сантименталното риалити с бруталните си мнения. Двамата крепко се захапаха още от началото на първата поява по bTV след напускането на имението.



Габи беше в студиото дружно с адашката си Габриела и певицата Крисия, която разгласи, че ще е я включи в идващия си клип.

Цитиридис също получи доза от острите реплики на инфлуенсърката.
Тя твърдо съобщи, че може да се сприятелили, само че Николаос в никакъв случай няма да бъде алфа мъжага, както и самия Евгени от “Ергенът ”.


Николаос пък пусна фрагменти от шоуто с “бисерите ” на Габи, като разяснява, че нейните най-хубави моменти са били най-лошите за другите участнички. Той въпреки всичко не се сдържа да попита гостенката си за какво е нарекла “изрод ” фаворитката Елена.



“Бях изнервена, хванаха моето едва място ”, разяснява тя, като загатна, че неприятният ѝ имидж в шоуто се дължи и на монтажа. “При мен задачата на монтажа е да наподобявам добре ”, подмятна Цитиридис. “И отново не успяваш ”, закопа го Габи. Водещият не се разсърди, а в противен случай. Той от своя страна се пошегува, че в студиото се е получила опасност за бомби, явно имайки поради изкуствения бюст на инфлуенсърката.



“От идващият път Габи ще води шоуто, а аз ще отида си пущам езици с Евгени ”, съобщи Николаос в края на шоуто. “Ще ти отива, там ще те оправят ”, отвърна тя.


Габи се държа много по-възпитано в събота заран, когато дружно с другите отпаднали участнички от “Ергенът ” се прояви при Диана Любенова в “Тази събота ”.

Тя призна, че в действителност има вяра в същинската обич и един път в живота си е била доста мощно влюбена. “Евгени не е точният мъж за мен, аз и предаването споделих, той е “гаджето на Валерия ”, разяснява Габи.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР