Жената до Тото от "СкандаУ" Кристин Петринска втрещи тв аудиторията

...
Жената до Тото от "СкандаУ" Кристин Петринска втрещи тв аудиторията
Коментари Харесай

Кристин на Тото втрещи с брутален диалект

Жената до Тото от "СкандаУ " Кристин Петринска втрещи тв аудиторията с бруталния си акцент. Русото момиче, което е родом от София, даде в детайли изявление за запознанството си с рапъра, майчинството и живота си. Зрителите пред дребния екран си потресоха от говора на сладката русокоска, написа Lupa.bg.

В изявлението, което Кристин даде пред Ива Софиянска-Божкова, доминираха "мене ", "са ", "ше ни черпи ", "навънка ", "шо се прави ", "тоя въпрос ", "колебаеме се ", "женат ", "от там нататъка ". Проблемът нямаше да е толкоз огромен, в случай че не се хвалеше гордо, че е приключила Факултета по публицистика и всеобща връзка към СУ и се е дипломирала като "PR ".

„ Много е сладка, само че кърти с този диалект ", "Един за различен са си с Тото ", „ От къде е това момиче?! Много й е сложен българският. Говори като че ли не е българка “, „ Научи се да приказваш! Едвам приказва, а сякаш Тото имал доста високи стандарти “, „ Българският ли е роден език на това момиче? “, са единствено част от мненията в обществената мрежа след изявлението на Кристин.

„ Нали и по този начин нали и аз почнах да танцувам нали, но след това забременях нали. Иначе нали от дребна се занимавам с танцуването. И нали бяхме зад сцената нали...И по този начин нали. И нали харесах го нали абе нали ти споделям.... “, е част от изявлението на танцьорката.

Репортер на Lupa.bg преброи, че единствено в първите 5 минути от изявлението Кристин споделя 13 пъти „ нали “. Разбира се, може и да сме пропуснали някой от многочислените поврорения на паразитната дума.

Не липсва и рецензия към Ива Софиянска – „ Задавайте малко по-интересни въпроси в тези изявленията.... Имаш ли шанс? Тото ли е шанса ти? Как виждаш Тото след 10 години? 3 клас в учебно заведение равнище на публицистика “, написа ядосана зрителка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР