Жена на име Нина ни разказва един уникален случай. Мистериозният старец

...
Жена на име Нина ни разказва един уникален случай.
Мистериозният старец
Коментари Харесай

„Бях на прага на смъртта, а Николай Чудотворец дойде и ме спаси“

Жена на име Нина ни споделя един неповторим случай.

Мистериозният дъртак се появил и я избавил от гибелта. Самата Нина била вярваща, само че не може да се каже, че спазвала пости и ходела постоянно на черква.. И тази преживелица преобърнала живота й с главата надолу.

Това се случило през далечната 1994 година, тя била на посетители на щерка си. През нощта на Нина й прилошало и била извикана кола за спешна помощ. Тя била призната в незабавното с изобилен кръвоизлив.

Лекарите отбелязали много сериозно положение на пациента, имало огромна загуба на кръв.

Нина изгубила схващане и в положение на давност, както споделя, внезапно вижда: разорана земя и жена стои в бяло, като младоженка. Нина я погледнала и забелязала, че ръцете на булката били черни.

Нещо й подсказало, че това е нейната гибел:

– Ето това е! Но аз не съм подготвена.. Как да бъда?

В този миг ненадейно се появил прошарен дъртак. Лицето му било доста ярко. Тя изключително помни това. Освен това той доста приличаше на някого, само че Нина била объркана и към този момент не можела да мисли за нищо друго с изключение на за това, че гибелта е пристигнала за нея.

Изведнъж този дъртак се доближил до Нина и я закрил със себе си. Нина видяла, че лежи в болнично легло и като че ли в профил видяла и себе си, и него. Той се навел към нея и още веднъж я закрил.

След видяното Нина дошла  на себе си. Състоянието й било тежко, само че нещо й подсказало, че това не е краят.

И в действителност, след няколко дни тя се оправила.

След изписването Нина отишла до най-близкия храм, с цел да отслужи благодарствена работа. Когато влезнала, тя почнала да се взира в ликовете на светците по стените на храма. Картините била доста красиви, старинни, само че ярки.

Изведнъж, споделя Нина, го открих, ето го моят Покровител! Беше Свети Николай Чудотворец.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР