Жена на 30 години получи странни усложнения след прекаран COVID-19

...
Жена на 30 години получи странни усложнения след прекаран COVID-19
Коментари Харесай

COVID ЕФЕКТ: Жена се съблича гола на публични места, пие течен сапун 

Жена на 30 години получи странни затруднения след прекаран COVID-19 в Доха. Тя се съблича гола на публични места и пие течен сапун на стомах.

Към момента няма данни пациентката да е страдала от психологични проблеми. Всички отклонения се отключили след превозване на коронавирусната зараза.

Жената е имала напълно леки признаци на болестта, като даже не е одобрявана в болница. На четвъртия ден от карантината й е показала странни признаци, които са разказани в публикация в British Medical Journal.

Неин родственик споделя, че я намерил „ превъзбудена, не можеше да заспи и не спираше да приказва “. Жената говорила с хора, които не са били в стаята, по тази причина приятелят й се тормозил, че халюцинира. При позвъняване на роднините си инфектираната объркала имената им, а при вървене до магазина просто се съблякла гола на улицата.
свързани новини37011на 27.11.2020
Когато обаче изпила литър сапун, околните й решили да потърсят здравна помощ. По-късно дамата обяснила дейностите си пред психиатър с думите, че сапунът миришел прелестно, по тази причина го пробвала и на усет.

Няма данни близки и родственици на дамата да са страдали от психологични проблеми. Учени и лекари не престават да умуват над странния случай, цитира случая " Марица ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР