Известният френски актьор Жерар Депардийо иска да стане турски гражданин.

...
Известният френски актьор Жерар Депардийо иска да стане турски гражданин.
Коментари Харесай

Жерар Депардийо иска да стане турски гражданин

Известният френски артист Жерар Депардийо желае да стане турски жител. През октомври филмовата звезда ще се срещне по този мотив с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Това показва самият артист в изявление за турски вестник.
Интервюто за в. "Айдънлък ", печатен орган на извънпарламентарната Работническа партия на Догу Перинчек, е взето по време на посещаване на Депардийо в Пхенян по случай 70-ата годишнина от основаването на Корейската народнодемократична република (КНДР) на 9 септември. Актьорът отиде на тържествата с група на Дружеството за другарство и съдействие КНДР-Франция.
В. "Айдънлък " откроява скромното държание на Депардийо в Пхенян. Противно на други кино звезди той не капризничел, хранел се на обща маса с другите посетители, отказал лека кола и пътувал с групата в общ рейс.
Като акцентира, че с изключение на френско Депардийо има също и съветско поданство, кореспондентът на "Айдънлък " написа, че в този момент артистът желае да стане и турски жител.
"През октомври ще бъда в Турция и ще беседвам по този въпрос с президента Ердоган ", е декларирал той, като отбелязал, че има също и алжирско поданство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР