На западните съюзници им отнема твърде много време, за да

...
На западните съюзници им отнема твърде много време, за да
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Нужна е повече решителност, НАТО трябва да сваля руски ракети над украинска територия

На западните съдружници им лишава прекалено много време, с цел да вземат решения за военна поддръжка за Украйна, сподели президентът Володимир Зеленски пред Ройтерс в извънредно изявление в Киев в понеделник.
 
Той разказа доставката на военна помощ, по-специално на средства за противовъздушна защита като системите Patriot, на които Украйна разчита в огромна степен във войната си с Русия, като " една огромна крачка напред, само че преди този момент две крачки обратно ".
 
" Всяко решение, до което ние, а по-късно и всички дружно, стигаме, закъснява с към една година ", сподели той, по-време на изявлението, от време на време повишавайки звук.
 
Тежките му забележки идват в рисков миг за силите му, които са превъзхождани числено и оръжейно от армията на Москва и губят територия в североизточната и източната част на страната.
 
Очевидно отчаян от това, което той вижда като закъснение и съмнение от страна на сътрудниците на Запада, Зеленски предложи способи, по които съдружниците биха могли да оказват помощ по-пряко, в това число посредством събаряне на съветски ракети над украинска територия при избрани условия.
 
Според Зеленски обстановката на бойното поле в североизточната част на страната към този момент е под надзор, откакто силите на Москва пресякоха границата и започнаха нахлувания към град Харков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР