Източник: www.opel.bg • Модерен център с екологично строителство и внушителен капацитет • Богати

...
Източник: www.opel.bg •	Модерен център с екологично
строителство и внушителен капацитет •	Богати
Коментари Харесай

Нов дом за марката Opel в София – „Ню Ийст” отвори своите врати в столицата

Източник: www.opel.bg

• Модерен център с екологично строителство и величествен потенциал
• Богати обичаи, професионален опит и пълен набор модерни услуги

С впечатляваща гала, церемония вечеря и концерт, на 4 април в столицата бе открит официално нов внушителен център на Opel. „ Ню Ийст ” е най-новата перла в короната на „ Тандер Корпорация ” и четвъртият дилър на германския автомобилен производител в София.

Специален посетител на събитието бе господин Енрико де Лоренци ръководещ шеф на Opel Southeast Europe, който бе посрещнат топло от Васил Танев, притежател на „ Тандер Корпорация ” и госпожа Полина Янева, изпълнителен шеф на „ Ню Ийст ”.

Дружеството „ Ню Ийст ” е ново, но разполага с богата история, защото наследява традициите на фамозния сервиз „ Изток ” и е натурален правоприемник на представителството на Opel „ Ауто Макс ” (бившият „ Аксон ”). Компанията е дъщерна на сервиз „ Изток ” и съществува вече десет години в състава на „ Тандер Корпорация ”. Официалният контракт за представителство на Opel е подписан на 20 септември 2017 година, а активността започва официално на 1 ноември предходната година.

Центърът в София е издигнат и оборудван изцяло по строго регламентираните, изключително високи стандарти на марката Opel. Мащабната инвестиция в новия шоурум на дилърството се е трансформирала в солидна основа за построяването на свръхмодерно оборудване без никакви компромиси и с потребление на най-модерни технологии в строителството и устойчива, екологична система за отопление и климатизация на постройката.

С опит в бъдещето

Девизът на новото посланичество на Opel – “С опит в бъдещето ” е дело персонално на собственика на компанията господин Васил Танев. „ Ню Ийст ” е съсредоточена изцяло върху налагането и развиването на марката Opel на българския пазар.

Модерният център в София разполага с впечатляващите 5000 м2 РЗП и над 1500 м2 площи за паркинг и склад на нови коли Opel. Представителната изложбена повърхност заема внушителните 1000 м2, работилницата за механични поправки е на повърхност от 900 м2, а каросерийното поделение на автосервиза е ситуирано на над 1100 м2.

В „ Ню Ийст ” клиентите получават възможност да създадат осведомен избор от богатата експозиция на всички модели на марката Opel и могат да разчитат на компетентна и изчерпателна информация по всички въпроси, които ги интересуват. В активността си новото представителство ще заложи както на професионалната продажба на нови коли, по този начин и на пълната гама следпродажбено обслужване, сервиз и облекчаване желанията на клиентите с висококачествени услуги, оригинални аварийни елементи и аксесоари. Всички чиновници на „ Ню Ийст ” са висококвалифицирани експерти, разполагащи с дълготраен опит и сертифицирани в активността си по високите стандарти на марката Opel.

Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща цялостен набор грижи за клиента – от противоположното изкупуване на стария автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и опция за контакт с дилърството когато и да е.

За положителното въодушевление на присъстващите на тържествената вечеря, дело на Рене Кетъринг, се погрижиха гласовете на Нели Рангелова и Георги Христов. Водещ на събитието бе Драгомир Драганов.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР