Изпълняващият функциите административен ръководител на Апелативна прокуратура - Варна Станислав

...
Изпълняващият функциите административен ръководител на Апелативна прокуратура - Варна Станислав
Коментари Харесай

Прокуратурата протестира условната присъда на Жечко, убил с над 100 км/ч студентка

Изпълняващият функционалностите административен началник на Апелативна прокуратура - Варна Станислав Андонов посочи, че считат произнесената условна присъда за несправедлива.

Прокурорът добави, че това ще е повода за правенето на митинг пред Върховния касационен съд. Според прокуратурата справедливото наказване е произнесеното от първоинстанционния съд в Шумен , а точно дейно наказване от 3 години и 4 месеца " отнемане от независимост "

Магистратът сподели още, че основата за това се корени в събитието, че прокуратурата не може да одобри за обикновено някой да кара с над 100 километра в час в града, при позволени 50 , и вследствие на това да бъде лишен човешки живот. Това е кардиналната ни позиция, а освен по този случай, сподели прокурорът и добави, че считат първоинстанционна присъда за вярна и най-много обективна.

Вчера десетки шуменци стачкуваха против постановената от Варненския апелативен съд условна присъда за Жечко Кюркчиев.

Инцидентът стана на 28 септември предходната година, когато Жечко Кюркчиев ръководи своето " Волво " със над 103 км/ч, при разрешени 50 в градски условия. Джипът блъсна " Ситроен ", ръководен от Светомира, като ѝ лиши преимущество на кръстовището на бул. " Симеон Велики " в Шумен. Младата жена почина на място, а нейна спътничка пострада. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР