По традиция в Златни пясъци по-голямата част от гостите са

...
По традиция в Златни пясъци по-голямата част от гостите са
Коментари Харесай

Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи

По традиция в „ Златни пясъци ” по-голямата част от гостите са от Румъния

Курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи. Хубавото време и тази година притегли хиляди туристи за Великден. А с изключение на от чужденците, родните курорти се оказаха желани и от доста българи. И въпреки всичко по традиция в „ Златни пясъци ” по-голямата част от гостите са от Румъния. Кое кара туристите от Северната ни съседка всеобщо да избират българското Черноморие и можем ли да кажем, че Великден се трансформира в алегоричен старт на летния сезон?

Неда и фамилията  ѝ идват от Румъния за поредна година и неслучайно избират „ Златни пясъци ” за своята отмора.

„ Много е безшумно и хубаво тук. Идваме за 4-и път в курорта ”, споделя тя. Оказва се, че туристите, като Неда не са по никакъв начин малко.

„ Някъде към 15 хиляди, както и чакахме. Времето беше с нас. Имаше доста хубави дни и добра претовареност ”, разясни  Станислав Стоянов, зам.-председател на Съюза на хотелиерите в „ Златни пясъци ”.

Въпреки, че и тази година в курорта главно доминират гостите от северната ни съседка, не липсват и туристи от Германия.

Спрямо предходната година от комплекса регистрират по-добра претовареност.

А след Великден, хотелиерите са в подготвеност да посрещнат и първите летовници. „ Отбелязахме алегорично старт на летния сезон.

Въпреки, че сме изгубили съветските пазари, немските пазари са едва показани, също по този начин в Израел знаете по какъв начин е ситуацията ”, разясни Стоянов.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР