Изпълнителният директор на Exor, които са собственици на Ювентус, Джон

...
Изпълнителният директор на Exor, които са собственици на Ювентус, Джон
Коментари Харесай

Джон Елкан: Ювентус не е проблемът, а част от решението

Изпълнителният шеф на Exor, които са притежатели на Ювентус, Джон Елкан дефинира наказването на клуба с отнемането на 15 точки от неговия актив за незаслужено и акцентира значимостта на “Старата госпожа ” за италианския футбол.

“Несправедливостта на тази присъда е явна. Мнозина го видяха, даже тези, които не са почитатели на Ювентус. Ние ще се пазиме твърдо, с цел да защитим интереса на тифозите на Юве и на всички тези, които обичат футбола. Бъдещето на Серия " А " е в заплаха, тя става маргинална и нерелевантна. Ювентус е най-обичаният и най-следеният италиански тим, който съставлява нашия народен футбол. Надявам се, че дружно с останалите отбори и държавното управление можем да променим футбола в нашата страна и да изградим стабилно и амбициозно бъдеще. Ювентус не е казусът, а постоянно е и ще бъде част от решението.

В тези 100 години на взаимен живот сред Ювентус и семейство Аниели ние преминахме през огромни задоволения и компликации. През последните 20 години Ювентус завоюва 11 трофеи, 6 Суперкупи на Италия, 5 Купи на Италия, а също по този начин има триумфи и при дамите. Световната купа през 2006-а и евротитлата през 2021-ва бяха извоювани от народен тим със мощен гръбнак от Ювентус. А с триумфа на АржентинаЮвентус е отборът с най-вече футболисти, ставали международни първенци ”, разяснява Е лкан пред “Ла Република ”.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР