Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на председателя

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ прекрати членството в партията на председателя
Коментари Харесай

Светкавична реакция: ГЕРБ изрита скандалния Лазар Влайков от редиците си

Изпълнителната комисия на ГЕРБ приключи участието в партията на ръководителя на Общинския съвет в гр. Септември Лазар Николов Влайков. Партията отдръпва политическата си поддръжка от Влайков като общински консултант и ръководител на Общинския съвет в Септември, както и го приканва да напусне общинския съвет като подаде заявление за преустановяване на пълномощията му като общински консултант, оповестиха от пресцентъра на партията. От ГЕРБ за следващ път заявяваме, че в никакъв случай не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого и всеки, който нарушава законите на страната, би трябвало да понесе съответната отговорност.

Както БЛИЦ заяви, ръководителят на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто законно притежаван револвер „ Глок”, бе убит притежателя на ресторант „ Градина” в пазарджишкото село Виноградец Наско Тонкев, бе освободен от полицейския арест без повдигнато против него обвиняване. Засега главната версия, по която работят проверяващите, е, че смъртоносният изстрел е създаден от рожденика Юри несъзнателно, откакто оръжието е попаднало в ръцете му инцидентно.

От фамилията на простреляния Наско Тонкев обаче считат, че физическият палач е не дребният Юри, а чичо му Лазар Влайков, като съдбовното прострелване е осъществено без предумисъл.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР