Измина повече от половината тенис сезон, и някои специалисти вече

...
Измина повече от половината тенис сезон, и някои специалисти вече
Коментари Харесай

Оспорвана надпревара за финалите в Торино

Измина повече от половината тенис сезон, и някои експерти към този момент се вглеждат в борбата за 8-те най-хубави, които за първа година ще се срещнат в Италия.

Финалите на ATP след дълго наличие в Лондон, от тази година ще се организират в Торино, а най-малко на този стадий единствено един тенисист има обезпечено място за влиятелното събитие.

Световният номер 1 Новак Джокович е сигурен участник във финалната конкуренция за сезона, само че останалите 7 места занапред ще бъдат разпределени. Рафаел Надал заема едвам седмата позиция в тази ранглиста и ще би трябвало да се потруди още, с цел да играе в Торино.

Стефанос Циципас и Матео Беретини към този момент имат постоянна преднина пред останалите, като двамата заемат надлежно второ и трето място към сегашния миг.

Александър Зверев, Андрей Рубльов, Даниил Медведев както и норвежката сензация Каспър Рууд, най-малко към днешна дата запълват топ 8. С извънредно огромни шансове да се намесят в битката обаче са първенецът от Вашингтон Яник Синер, както и Денис Шаповалов.

Все отново, в случай че всичко се развие съгласно упованията, огромна част от най-хубавите би трябвало без особени усложнения да бъдат в Торино. Интересно е да забележим дали Каспър Рууд ще издържи на напрежението и дали носителят на 3 трофеи в 3 поредни седмици ще успее да резервира 8-ото място, което заема към този миг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР