Изключително опасни кратери са се появили и в двете платна

...
Изключително опасни кратери са се появили и в двете платна
Коментари Харесай

Дупки убийци дебнат на Е-79 между Враца и Мездра, АПИ нехае /снимки/

Изключително рискови кратери са се появили и в двете платна на пътя сред Враца и Мездра, видя екип на BulNews.bg. Трасето безусловно е като разорана равнища, а дупките са зейнали навръх „ качествено “ ремонтираните сектори.
Траповете са на осевата линия сред пътните ленти и в двете направления на натовареното шосе. При идване откъм Враца те са тъкмо преди разклона за Моравица, а в противоположната посока – след него. Опасността става още по-голяма при дъждовно време, защото в случай че се изпълнят с вода, дупките стават невидими.
Единственото, което предизвестява участниците в придвижването за ненадейните трапове, са два знака, закрепени с по една гума. Ефектът от тях обаче е нулев, тъй като те се намират на метри от заплахата. Време за съответна реакция в такива случаи не би имал даже и Луис Хамилтън, който е троент международен първенец във Формула 1.
Въпреки че се намира в Северозападнала България, секторът е част от Е-79, който е интернационален път, и е неприемливо да е в сходно положение. По неофициална информация дневно оттова минават над 5 000 тежкотоварни автомобила, които могат да причинят съдбовни пътни произшествия при опит да избегнат компроментираните сектори.
Пътуващите по трасето всяка секунда благославят шефа на АПИ и шефа на регионалното пътно ръководство във Враца за „ съответната “ им интервенция и „ качествените “ поправки, който правят по сектора. Реално сега те са абдикирали от своите отговорности с слагането на двата знака, които не вземат решение нищо.
„ Въпрос на време е правата да потъне в кръв поради нехайството на виновните институции “, разясняват водачи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР