Иво Димчев не се харесва на българската публика нито като

...
Иво Димчев не се харесва на българската публика нито като
Коментари Харесай

Иво Димчев: Твърде съм елитарен, за да живея в България, Ню Йорк е моят дом!

Иво Димчев не се харесва на българската аудитория нито като актьор, нито като човек. Причината е, че има прекомерно огромно самочувствие без покритие.

Песните му са отвратителни, а гласът му не е нищо изключително, само че той се има за популярен артист. Ето за какво е загърбил съвсем напълно България и живее единствено в чужбина.

Преди няколко месеца ХИВ-позитивният създател се реалокира да живее в Ню Йорк, Съединени американски щати. Оттогава той не желае и да чува за родината си, където малко на брой слушат или познават странното му творчество.

„ Моята музика е елитарна и не може да се разбере в България. В Америка всичко е напълно друго, там е моят дом ”, разкрива Димчев.

Той е имал покана от няколко риалити излъчвания у нас, само че ги е отказал изрично. Нито в „ Като две капки вода ” ще взе участие, нито в „ Денсинг старс ”. Дори на „ Биг Брадър ” е отказал да бъде гост-звезда.

Вместо това цяла зима има турне в чужбина. То завършва на 25 февруари, когато Иво ще се прибере в Ню Йорк.

Според слуховете артистът е отчаян освен от българската аудитория, само че и от българския човек. У нас всички го сочели с пръст, че е притежател на ХИВ, до момента в който в Америка никой не го интересувало, че е болен.

Очевидно Иво Димчев няма желание да спре да заразява мъжете с вируса. Затова държи да живее в страна, която не го познава доста и не знае, че е серопозитивен. Така ще може да си прави гей оргии в обилие.

Инфо:Crimesbg.com

Тагове: Иво Димчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР