Мария призна, че докато била сред участничките в риалитито Ергенът“,

...
Мария призна, че докато била сред участничките в риалитито Ергенът“,
Коментари Харесай

Мария проговори за драстичното си отслабване в „Ергенът“

Мария призна, че до момента в който била измежду участничките в риалитито „ Ергенът “, което бе снимано предишното лято в Гърция, а се излъчва през сегашния сезон в ефира на bTV, пропушила и отслабнала.

 

Като причина, заради която протегнала ръка към цигарите, Мария показва токсичната конюнктура и напрежението по време на фотосите за предаването. Макар да не съжалява, че е отпаднала от конкуренцията за сърцето на Алек, тя не крие, че й е станало неприятно от смяната в връзките й с Виктория, която също не можа да се подреди до финалистките в риалитито.

Припомняме, че крахът на дружбата сред двете дами настъпи след двойната им среща с Ергена, когато Виктория изрази отчаяние от Мария, те се е радвала прекомерно бурно, че е получила роза от Алек. Както е известно по време на срещата им с Алек пролича още, че Виктория се усеща и подценена на моменти.

 

Въпреки опитите на двете дами на няколко пъти да изяснят връзките си, те по този начин и не съумели да заровят томахавката и да се помирят. Дори и след напускането на риалитито, връзките им не са както преди.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мария Виктория „ Ергенът “ Алек Младенов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР