Екипът на предаването реши да ги изправи срещу страховете им

...
Екипът на предаването реши да ги изправи срещу страховете им
Коментари Харесай

Бънджи скокове стреснаха любими двойки от “Един за друг”

Екипът на предаването реши да ги изправи против страховете им и да им сложи задачата да скочат от високо. За задачата участниците бяха позиционирани на висяща платформа, която се издигаше на 35 метра над земята. На финала на предизвикването ги очакваше сумата от 5000 лв., като всяка секунда съмнение и боязън безусловно изяждаше въпросните пари. Някои от тях изрично отхвърлиха да скочат, което автоматизирано усили възможностите им да отидат на елиминации.

Брокерът Светослав и нежната му половинка Сияна бяха измежду “късметлиите ”, които не съумяха да се оправят със задачата. Въпреки че Сияна е определяна като най-големия пълководец в предаването, тя не съумя да преодолее страха си, което автоматизирано подреди нея и мъжа ѝ измежду евентуалните играчи, борещи се за оставане. София също не се оправи с предизвикването и двамата с Тихомир имат сериозен късмет да се разделят с играта.

За благополучие, останалите двойки не се стреснаха от концепцията и прибавиха съществени суми към капитала си. Най-добре със скачането се оправиха Елизабет и Йордан, следвани от Михаела и Венцислав и Петър и Галена. И защото адреналинът в шоуто очевидно им пристигна допълнително, от екипа бяха намислили да ги развеселят с караоке в компанията на легендата Васил Найденов.

Автор: vesti.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР