ИТН ще подкрепи правителство от експерти. За да свърши работа

...
ИТН ще подкрепи правителство от експерти. За да свърши работа
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ИТН ще подкрепи правителство от експерти

Има Такъв Народ ще поддържа държавно управление от специалисти. За да свърши работа държавното управление би трябвало да е експертно, от специалисти, хора, които схващат. Това разгласи във видеообръщение във фейсбук водачът на партията Слави Трифонов.

" Ситуацията в страната е отвратителна. Навремето с моите сътрудници в " Шоуто на Слави " правихме един формат " Добре пристигнали в България ". В него участваха единствено чужденци и всички толкоз доста обичаха България. Обичаха и България, обичаха и нас българите. А ние за какво не се обичаме? Защо не си обичаме страната и не се обичаме сред нас? ", попита Трифонов.

" Зам.-главният прокурор се опасява да не го убие основният прокурор - все едно не става дума за нашата татковина, а за наркокартели в Мексико. Парламентът е цялостен с хора, които в действителност не би трябвало да са в Народното събрание. Всички като гледаме какво става е просто непоносимо - неистини, измами, приказват неща, които нямат нищо общо с действителността и най-много не са в положение да поемат никаква отговорност, тъй като не могат да се схванат да създадат държавно управление. А страната по какъв начин да работи без държавно управление? Тя е на автопилот в аероплан без гориво ", добави водачът на Има Такъв Народ.

" На 10 юни сегашният бюджет престава да работи. Няма бюджет. И в случай че няма бюджет няма да има пари за учители, за лекари, за служители на реда, за пенсии, за страната като страна, тя ще спре да действа. Да не сме някаква пасмина. Как по този начин чужденците ни обичат, а ние се ненавиждаме до толкоз, че не можем да създадем качествена правосъдна система, не можем да си създадем виновен парламент и не можем да си създадем държавно управление. Има Такъв Народ е в 49-я парламент, с цел да работи, не да се пазари, не да гони тяснопартийни ползи, не да се вълнува от депутатските заплати и депутатските кюфтета. За това Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи. А с цел да работи би трябвало да има държавно управление. А с цел да свърши нужната работа държавното управление, то би трябвало да е експертно, от специалисти, хора, които схващат. За това ние ще подкрепим държавно управление от специалисти. Ако в този момент няма постоянно държавно управление след 3 месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи, а политиците, които в този момент отхвърлят да решат тези проблеми, след 3 месеца отново ще застанат в предизборна акция и ще желаят да ги избираме. Знам, че един подобен кабинет може да не получи поддръжка, само че и аз, и моите сътрудници ще бъдем спокойни, тъй като ще сме създали това, което е вярно, тъй като по този начин би трябвало, тъй като по този начин работи страната и ние за това сме влезнали в този парламент, с цел да носим отговорност и да работим за вас ", приключи Слави Трифонов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР