Искам най-официално да заявя, че Народното събрание току-що потвърди теорията

...
Искам най-официално да заявя, че Народното събрание току-що потвърди теорията
Коментари Харесай

Опозицията след проваления вот: Парламентът е черна дупка, а ГЕРБ и ДПС спасиха кабинета

" Искам най-официално да заявя, че Народното събрание преди малко удостовери теорията на Айнщайн за черните дупки. Вътре Народното събрание, пленарна зала, е черна дупка ", разгласи ръководителят на парламентарната група (ПГ) на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов пред медиите, откакто беше дадена отмора преди да бъде прегласуван вотът на съмнение към кабинета, импортиран от " Българска социалистическа партия за България ", " Възраждане " и Има Такъв Народ. Определеното от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков десетминутно спиране продължи по-дълго. Това даде мотив на Йорданов да разяснява, че една минута в пленарната се равнява на 30-40 минути извън, в другата действителност. Така че сега чакаме да изтече времето в " черната дупка " за 10 минути, означи той.

" Вътре е цялостно с наглеци, които настояват, че са държавно управление. Там няма един министър със здрав разсъдък - алчни, нагли същества. Достойнство - тази дума не е я знаят, мисля, че би трябвало някой да им я изясни ", уточни още ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ, представен от Българска телеграфна агенция.

С това, което направиха, ГЕРБ и Движение за права и свободи реализираха две цели - избавиха кабинета и демонстрираха, че извиват ръцете на сътрудниците си от " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) по съответния проблем - " или ни давате " Лукойл ", или си отивате ", разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова.

Това, което се случи, е удостоверение на думите ни за тази " сглобка " - че се събраха единствено поради ползи, порции на властта, и виждате, че с това се занимават към този момент 5 месеца, уточни Нинова.

Конкретно през днешния ден ги препъна разногласието им кой да застане на входа и изхода на енергетиката, кой да овладее паричните потоци там, кой да постави ръка на " Лукойл ", изясни водачът на Българска социалистическа партия. С това излизане просто вършат проява - действително избавиха кабинета, само че и действително им демонстрираха, че ПП-ДБ ще би трябвало да се преценяват с техните претенции, заключи Нинова. " Лакомия, власт, пари, само че никога не грижа за хората, за идните цени на горивата, за тежката зима, която идва - никога ", акцентира тя.

Българска социалистическа партия не се е записала след почивката и преди прегласуването на вота, тъй като това означавало, че прегласуването ще е на следващия ден и по този начин давали късмет на ГЕРБ и Движение за права и свободи да влязат в пленарната зала и народът да разбере ясно позицията им, изясни Нинова. По думите ѝ това двуличие " ето ние излизаме, ние се фръцкаме " - добре, само че в действителност по този начин те избавят кабинета
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР