iPhone 15 и iPhone 15 Pro най-накрая преминаха към нов

...
iPhone 15 и iPhone 15 Pro най-накрая преминаха към нов
Коментари Харесай

Какво може да се свърже към USB-C на iPhone: ще се изненадате колко много неща

iPhone 15 и iPhone 15 Pro най-сетне минаха към нов порт. Но какво, с изключение на улеснение, носи това?

IPhone, с помощта на премахването на Lightning, мигновено се трансформира в пълноценна работна станция, която във връзка с функционалността не отстъпва на iPad — най-малко от позиция на устройствата, които са подготвени за свързване.

Така, с USB-C на iPhone можете да правите следните дейности:

Зареждате часовници, слушалки, телефони Четете медии от флашки, SD-карти и камери Контролирате клавиатурата, мишката и геймпада Слушате музика през слушалки Записвате посредством външен микрофон Извеждате облика на външен екран посредством HDMI и VGA Записвате видео от уеб-камера Свързвате мултихъб с няколко порта Свързвате се с интернет посредством Ethernet кабел И даже можете да се охладите на открито с ръчен вентилатор.

Разликата в портовете е една.

iPhone 15 поддържа скорост до 480 Mb/s по кабел. iPhone 15 Pro е с до 10 Gb/s, тъй че в допълнение към всичко нагоре, той разрешава записване на ProRes видео непосредствено върху SSD.

Изглежда, че по време на създаването на iPadOS за таблетите на Apple с USB-C, операционната система за смарт телефоните на компанията от дълго време е била подготвена за новия конектор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР