Индийският автомобилен гигант Mahindra отвори супер модерен завод в САЩ.

...
Индийският автомобилен гигант Mahindra отвори супер модерен завод в САЩ.
Коментари Харесай

Индийски автомобилен гигант отвори супер модерен завод за $230 милиона в САЩ

Индийският авто колос Mahindra отвори супер съвременен цех в Съединени американски щати. Фабриката, в която са вложени 230 млн. $, ще създава офроуд транспортни средства и ще разкрие 250 нови работни места.

Това е първото ново автомобилно дружество, което се открива в столицата на американското автомобилостроене - Детройт за последните 25 години.

" Това е нещо много рядко и извънредно. Вие сте жизненоважна част от възраждането на Детройт ", съобщи заместник-губернатора на щата Мичиган Брайън Кейли, обръщайки се към управлението и чиновниците на индийската компания.

Президентът на компанията Ананд Махиндра съобщи, че неговата компания се ангажира да развива марката Mahindra в Северна Америка и Мичиган.

" Откриването на тази постройка е израз на възходящото наличие на нашата компания в Северна Америка и в региона на Детройт, където сме утроили нашата работна мощ през последните 18 месеца ", уточни Махиндра.

През идващите седмици заводът ще създаде извънградски автомобил, който ще разшири настоящата позиция на Mahindra в този разрастващ се сегмент. Автомобилът ще бъде друг от всичко, което се предлага на пазара, означават от компанията.

" Тази агресия съставлява крайъгълен камък за нас и за Мичиган. Започнахме този бизнес със 7 души преди 4 години - да преминем кота 250 е удостоверение за упоритата работа на нашите чиновници и гениите, които предлага този район за автомобилната промишленост ", съобщи ръководителят на компанията за Северна Америка Ричард Хаас.

До 2020 година индийската компания ще влага още 600 млн. $, развивайки няколко други плана, които ще разкрият още 400 нови работни места.

Тя ще продължи да употребява оборудванията си в Детройт, с цел да дава техническа поддръжка за развиването платформата на новото транспортно средство за Индия и световните пазари.

Mahindra е най-големият производител на трактори в света. Но с изключение на тях, тя създава пътнически коли (най-вече SUV-та), товарни коли, колела и мотори.

Компанията има общо 30 уреди в Съединени американски щати, в които са вложени към 1 милиард щатски $ и обезпечават претовареност на към 30 000 души.

Заедно със своето корейско дъщерно сдружение - SsangYong Motors индийската компания възнамерява предстоящ пробив и на пазара на пътнически коли в Съединени американски щати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР