След като през юни месец миналата година Renault представи новия

...
След като през юни месец миналата година Renault представи новия
Коментари Харесай

Най-елегантният SUV на Renault вече е с 300 конски сили

След като през юни месец предходната година Renault показа новия си модел Rafale, а производството му стартира в края на 2023-та, в този момент французите дадоха старт и на продажбите на модела с най-голяма мощ. Става въпрос за версията E-Tech 4x4 300, която както подсказва името, разполага с хибридна технология, 300 конски сили и задвижване на четирите колела.

Renault Rafale E-Tech 4x4 300 съчетава 1,2-литров бензинов мотор с турбокомпресор, генериращ 150 к.с., с три електрически мотора. Единият електромотор е ситуиран на задния мост, другият - на предния мост, а третият действа като стартер-генератор в границите на автоматизираната трансмисия. Автомобилът включва и батерия с потенциал 22 kWh, предлагаща електрически пробег до 100 км, твърди производителят.
 Най-елегантният SUV на Renault към този момент е с 300 конски сили - 2
Тази хибридна система обезпечава обща мощ от 300 к.с., която задвижва Rafale от 0 до 100 км/ч единствено за 6,4 секунди.Батерията може да бъде заредена от 0 до 80 % за 2 часа и 10 минути благодарение на бордово зарядно устройство с мощ 7,4 kW.

Освен подобренията в задвижването, SUV купето на Renault разполага с нова адаптивна система на шасито. Тази система автоматизирано се приспособява към терена и стила на шофиране, като употребява данни от предна камера.

Визуално Rafale E-Tech 4x4 300 се отличава с фини разлики от другите модели в гамата, като да вземем за пример 21-цолови алуминиеви джанти и характерен заден спойлер, контрастиращ с цвета на каросерията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР