Името на Ник Кирьос отсъства от списъка на участниците за

...
Името на Ник Кирьос отсъства от списъка на участниците за
Коментари Харесай

Ник Кирьос пропуска Australian Open

Името на Ник Кирьос отсъства от листата на участниците за главната скица на идното Открито състезание на Австралия по тенис, който бе оповестен през днешния ден, написа организация " Ройтерс ".

За финалиста от " Уимбълдън " годината бе придружена от травми, а през предишния месец той съобщи, че " звездите ще би трябвало да се подредят " за него, с цел да бъде изцяло подготвен за шампионата от Големия шлем през януари.

Агентът на австралийския тенисист към този момент не разяснява обстановката.

Двукратният първенец Рафаел Надал е част от листата. Испанецът неотдавна удостовери, че ще играе още на подгряващия шампионат в Бризбейн след дълго неявяване поради травма.

Защитаващият купата Новак Джокович (Сърбия) ще се опита да завоюва 11-и трофей в Мелбърн и общо 25-и в надпреварите от Големия шлем.

Водачката в международната класация при дамите Арина Сабаленка от Беларус също ще пази трофея, който завоюва през 2023-а, а някогашните шампионки Наоми Осака (Япония), Каролине Возняцки (Дания) и Анжелик Кербер (Германия) се готвят да се завърнат в Австралия след интервал отвън корта, защото станаха майки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР