Скоти Шефлър премина от арестуване и окован с белезници пред

...
Скоти Шефлър премина от арестуване и окован с белезници пред
Коментари Харесай

Скоти Шефлър: Невероятен бунтовник, приет като герой на US PGA Championship след ареста

Скоти Шефлър мина от арестуване и окован с белезници пред портите на Валхала до птиче в началната си дупка за малко повече от четири странни часа на петък.

И богобоязливият международен номер 1 се трансформира в малко евентуално известен воин още по-бързо. Шампионът на Мастърс влезе в 10-ия тит, с цел да стартира втория си мач с големи овации и крясъци „ Free Scottie “. В една луда седмица в Луисвил Рори към този момент не е историята. А полицейската фотография на тексасеца, облечен в оранжев гащеризон, сподели, че най-хубавият състезател в света е новият О Джей Симпсън, както и Тайгър Уудс.

Една заран на безпорядък и комплициране стартира с служащ в хотелиерството “ трагично блъснат и погубен от рейс отвън голф клуб Valhalla ” в 5 сутринта, съгласно изказване на PGA на Америка. Полицията затвори Shelbyville Road отвън игрището и трафикът се натрупа.

Шефлър имаше време за състезание в 8.48 сутринта и се опита да заобиколи опашката и да влезе във Валхала със своята турнирна кола в 6.01 сутринта. А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР