Великобритания обяви днес налагането на санкции срещу три компании и

...
Великобритания обяви днес налагането на санкции срещу три компании и
Коментари Харесай

Англия налага санкции на компании и физически лица

В еликобритания разгласи през днешния ден налагането на наказания против три компании и едно физическо лице по отношение на това, което назова " противозаконна търговия с оръжие против нефт " сред Русия и Северна Корея , съобщи Ройтерс.

Съобщението последва решението на Съединените щати да наложат наказания на две основани в Русия физически лица и три съветски компании за улеснението на прехвърлянето на оръжия сред Русия и Корейската народнодемократична република (КНДР), включително и балистични ракети за потребление в Украйна.

" Новите наказателни ограничения акцентират взаимните злонамерени старания на Русия и КНДР за заобикаляне на глобите на Организация на обединените нации върху петролните артикули, които спомагат за противозаконните военни стратегии на Северна Корея ", се споделя в изказване на английското държавното управление.

В него също по този начин се споделя, че Обединеното кралство работи " дружно с интернационалните сътрудници ", и се цитира министъра на външните работи Дейвид Камерън, който декларира, че Лондон ще продължи да държи Москва и Пхенян виновни за сходни прехвърляния на оръжия.

" (Руският президент Владимир) Путин употребява всичките си благоприятни условия, с цел да поддържа противозаконната си война в Украйна, като даже прибягва до противозаконни търговски покупко-продажби, свързани с " оръжие против нефт " с КНДР, безочливо нарушава глобите на Организация на обединените нации, за които самата Русия гласоподава, и постанова несъгласие на мониторинговите групи на Организация на обединените нации, които рапортуват за активността им ", съобщи той.

Англия съобщи, че глобите са против компанията " Paekyangsan Shipping ", която доставя петролни артикули сред Северна Корея и Русия, и " Топливо Бункеринг Ко " (Toplivo Bunkering Co) за това, че е разрешила на кораби, участващи в такива прехвърляния, да престояват на пристанище " Восточний " в съветския Далечен Изток.

Мерките включват заледяване на активи, транспортни наказания и забрани за пътешестване. Те са ориентирани и към съветския снабдител на товарни услуги " Vostochnaya Stevedoring Co " и към шефа " Топливо Бункеринг Ко " (Toplivo Bunkering Co) Алексей Воротников.

Днес съветският президент, който е на посещаване в Китай, съобщи, че политиката на наказания на Вашингтон подкопава доверието към американския $.

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР