Имаме нужда от промените в Конституцията. Те са съгласувани с

...
Имаме нужда от промените в Конституцията. Те са съгласувани с
Коментари Харесай

Денков: Промените в Конституцията са съгласувани с най-експертните институции на европейско ниво

Имаме потребност от измененията в Конституцията. Те са съгласувани с най-експертните институции на европейско равнище. Това са венецианската комисия, Европейската комисия. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков, съобщи БНР.

По думите му измененията са част от рекомендациите на Европейската комисия за върховенството на правото. Според него причините на опозицията за блокирането на измененията в Основния закон са изцяло измислени . Премиерът е оптимист, че тази опозиция ще бъде преодоляна напълно скоро.

Министър-председателят засегна и тематиката за. Нормално е да има митинги. Чуваме ги всичките. Аз получавам и писма и срещи върша с другите общности. Разбира се, един бюджет има своите благоприятни условия, тъй че ще се опитаме да бъде допустимо най-справедлив за всички, акцентира той.

той уточни, че паметникът има място в Музея на социалистическото изкуство . Денков разясни, че монументът е агитационен монумент, който не е културна полезност.

Това е част от преодоляването на българската страна с премахването на демокрацията в нея от съответните преди време първо окупационни руски войски, а по-късно и от тоталитарната страна. Крайно време е да се разделим с това минало, то би трябвало да отиде в музеите. Не споделяме, че би трябвало да изчезне, само че то би трябвало да се учи като част от нашата история, сподели още той.
 Габриел: Няма да се повторят грешките от предишното с измененията в Конституцията
Габриел: Няма да се повторят грешките от предишното с измененията в Конституцията

По отношение на съветските рецензии за демонтажа на МОЧА, вицепремиерът съобщи, че България е суверенна държава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР