Няма да се стигне до разцепление във Възраждане. Партията е

...
Няма да се стигне до разцепление във Възраждане. Партията е
Коментари Харесай

Дренчев: „Възраждане” е монолитна партия и запази единството си

Няма да се стигне до разединение във „ Възраждане ”. Партията е монолитна и резервира единството си. Това сподели кандидат-депутатът от „ Възраждане ” Димо Дренчев в „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. Той разяснява отстраняването на брат му Николай Дренчев по този начин: „ Тази обстановка можеше да се развие по друг метод и от двете страни. ”

 

Политикът изрази мнение за минималната работна заплата и пенсионната система.„ Трябва да има предвидима методика за установяване на МРЗ. Разумно е тя да бъде 50% от междинната ”, сподели Дренчев. „ Липсата на задоволително средства в пенсионната система може да бъде разразрешено посредством демографската политика ”, уточни той.

 

По тематиката за данъчната политика Дренчев сподели, че може да има високи налози, когато има постоянни компании, които са конкурентоспособни на световните пазари. „ Ние сме за опазване на плоския налог, а с повишаването на стопанската система ще се върви към прогресивна канара ”, разясни Дренчев. Той е на мнение, че би трябвало да има диференцирани ставки за Данък добавена стойност. Дренчев сподели, че ниски налози би трябвало да има за книгите, учебниците, медикаментите, бебешките храни.

 

Политикът е на мнение, че не би трябвало да се вкарва ценови таван, в случай че няма недостиг и далавера на артикули. Той уточни, че това, което ще смъкна цените е родното произвеждане.

 

Дренчев сподели, че инфлацията към този момент спада.

„ България трябваше да си доставя енергийни запаси оттова, откъдето е най-изгодно ”, счита той. Политикът е на мнение, че страната ни би трябвало да развива нуклеарната си енергетика.

 

За приемането на еврото той беше безапелационен, че „ в случай че една страна има лична валута, тя има повече благоприятни условия да маневрира ”.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР