Намиращият се на 5-о място в Ла Лига отбор на

...
Намиращият се на 5-о място в Ла Лига отбор на
Коментари Харесай

Атлетик Билбао се спаси от домакинска загуба срещу Осасуна в края

Намиращият се на 5-о място в Ла Лига тим на Атлетик (Билбао) се избави от домакинско проваляне против Осасуна в добавеното време на срещата, когато Асиер Виялибре оформи крайното 2:2. Резултатът удари по упоритостите на домакините да се докопат до първите четири места в крайното класиране и вероятно да вземат квота за Шампионската лига през есента, а с цел да наваксат до края има три кръга.

Така носителите на Купата на Краля след 35 турнирни мача изостават с 5 точки от Атлетико (Мадрид), който има 67 преди семейството през днешния ден на Селта (Виго). Осасуна е на 13-о място с 40 и без опасения, че може да се стигне до изпадане.

Гостите от Навара поведоха с 2:0 малко след началото на второто полувреме. Най-напред снажният 23-годишен Раул Гарсия, който през лятото пристигна от Мирандес от втора дивизия, откри след подаване на Йохан Мохика. Две минути след подновяването на играта Рубен Гарсия повиши.

Домакините върнаха едно попадение в 60-ата минута посредством Иняки Уилямс, за който то е 11-о през сезона. Крайното 2:2 беше завършено от Виялибре в 6-ата минута на спомагателното време, откакто вратарят на гостите от Памплона Серхио Ерера се сблъска със съотборник и не съумя да се намеси какво би трябвало./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР